Kad Imbas Magik (abc,123 dan jawi)

RM13.00RM32.00

Kad Imbas Magik.Mari belajar sambil bermagik

Clear

Description

“Sejak ada flashcard magik nie rajin sungguh dia belajar menulis. Lepas tulis, lap pakai tisu jer tuk padam balik. Lepas tu boleh tulis lagi. Macam whiteboard tu. Makin kerap tulis, makin cantik tulisan dia. Kalau dulu pakai buku biasa, dah habis tulis dah tak boleh pakai lagi dah. Membazir. Bagus betullah ada kad imbas macam ni, boleh pakai lama ” .

================== 💈 KAD IMBAS MAGIK 💈 ================== . ➤

BELAJAR MENULIS. Kad ni boleh tulis pakai whiteboard marker (bagi free), lepas tu boleh lap pakai tisu. Konsep sama macam whiteboard. Jadi anak-anak boleh belajar menulis berkali-kali. Seriously, anak2 kami suka tulis lepas tu lap balik, then tulis lagi .

➤ BELAJAR ABC, NOMBOR, ALIF BA TA. Tak perlu susah-susah nak cari lain, dalam pakej ni lengkap untuk anak-anak belajar abjad, nombor dan alif ba ta .

➤ KAD TEBAL & KERAS. Kad tahan lama, tak mudah rosak. If simpan elok-elok, anak-anak selepas tu pun boleh pakai lagi .

➤ WARNA WARNI. Selain belajar menulis, boleh belajar kenal warna sekali. Lagipun anak-anak suka yang warna warni, bila suka, takde lah dia jemu .

➤ KALIS AIR. Setakat air kena sikit pada kad, boleh lap je sebab permukaan dia glossy. Jangan sampai tertumpah segelas air sudahlah, kembang lak nanti. hihi

ciri-ciri kad imbas

  • Kad Imbas jawi ada 18kad
  • Kad Imbas abc ada 25 kad
  • Kad Imbas nombor ada 16 kad.
  • Semua kad bercetak depan dan belakang.
  • kertas keras, boleh tulis dan padam atas kad..
  • Percuma whiteboard marker untuk semua jenis flashcard
  • Saiz: 125mm x 87mm

Additional information

Weight 0.51 kg
Jenis Kad Imbas

Pakej 3 in 1, abc sahaja, 123 sahaja, jawi sahaja

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.