Magic Water Drawing Book

RM27.00


Jom kita bagi anak-anak kita berseronok dengan MAGIC WATER DRAWING BOOK. Ia mudah untuk digunakan .Hanya tambah air untuk memulakan lukisan dan tidak perlu lap. Sekali ia kering warna akan hilang. Anak-anak boleh mula melukis sekali lagi dan lagi. Pasti mereka sangat teruja!

Clear

Description

🎨 “SEHARI DUA NI, ANAK DAH KURANG TENGOK IPAD, TAPI RALIT MEWARNA” 🎨
.
“Sejak saya berikan dia MAGIC PAINTING BOOK ni, ralit anak-anak duk mewarna. Bukan pakai pensel warna taw, tapi pakai air je. Asalnya page tu putih kosong je, tapi bila kita ‘warnakan’ dengan air, muncul lukisan-lukisan. Anak-anak seronok mewarna, saya lagi seronok sebab mereka tak layan Ipad lagi dah”
.
~ Puan Khadijah, Klang
.
.
===================
MAGIC PAINTING BOOK
==================
.
Izinkan saya bercerita sedikit pasal Magic Painting Book ni ya. Saya suka nak share tentang produk ni, sebab sangat bagus untuk aktiviti anak-anak dirumah.
.
Ada DUA (2) MANFAAT utama Magic Painting Book ni:-
.
🎓 AKTIVITI SENI BERSAMA ANAK2 : Ya, ini tujuan utama buku ini dihasilkan. Anak cuma perlu ‘warnakan’ buku ini dengan berus yang disertakan. Berus ni cuma berus biasa yang kita isi air kat dalam. Bila disapukan air, lukisan yang cantik akan muncul. Memang seronok anak-anak mewarna, siap tanya lagi “cantik tak adik lukis”, hehe
.
🎓 BELAJAR & MEMBACA BERSAMA ANAK2 : Selain dari ‘mewarna’, anak-anak dapat belajar abc, nombor dan nama-nama objek. Kalau tajuk ‘insect world’ tu, ada teks-teks pendek yang kita boleh bercerita kepada anak-anak. Sangat bagus untuk mengayakan tatabahasa anak-anak.
.
.
Info-info tambahan tentang buku ini
—————————————————-
.
🏆 MUDAH, hanya guna air sahaja. Berus disediakan.
.
🏆 SELAMAT, non-toxic sebab air je kan.
.
🏆 REPEATABLE, lepas kita warnakan, page tu akan jadi putih semula selepas beberapa minit. Jadi, anak boleh warna berkali-kali
.
🏆 BERSIH, baju anak takkan kotor, sebab air je.

https://www.youtube.com/watch?v=tLF385r_iRE#

Additional information

Weight 0.20 kg
Pilihan Tajuk

Alphabet, Numbers, Marine Life, Insect World, Vehicle Playset

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.