Garlic Balm >GB (GAJAH BARING BALSAMO)

RM29.90

Alternatif tradisional untuk nafas lebih selesa buat anak anak dengan menggunakan garlic balm. in shaa allah

Jom dapatkan sekarang

7 in stock

Description

Perasan tak orang tua-tua kalau anak selsema dan batuk diorang pergi dapur ambil bawang putih then diorang titik(ketuk/hancurkan/tumbuk) pastu letak dalam minyak kelapa pastu sapu kat dada dan tapak kaki anak mereka. Haaaa itu zaman dulu punya cerita laa.. Zaman sekarang ada je lagi masih amalkan petua tu.
Sebenarnya ramai yang share petua tentang manfaat bawang putih untuk merawat selsema dan batuk ni,boleh google. Garlic balm ini ni dimodenkan untuk memudahkan ibu bapa…takde la susah payah nak ketuk-ketuk bawang putih lagi dah lepas ni…Buka penutup then apply…tiada risiko tertumpah @ meleleh kan…
Bak kata pepatah “tak lapuk dek hujan,tak lekang dek panas” petua ini masih releven untuk digunakan sebab saya sendiri telah gunakan kepada anak saya.
Alhamdulillah ia berhasil dan serasi dengan mereka
Fungsi Garlic Balm :
~ Merawat selsema
~ Merawat batuk
~ Merawat kahak
~ Merawat asma
~ Membuang angin
~ Merawat gatal-gatal ringan
~ Menghangatkan badan
~ Merawat kembung perut
PROMOSI : PERCUMA DIGITAL TERMOMETER UNTUK YG TERAWAL. 
(selagi stok masih ada)
Cara guna :
Sapu balm dibahagian tapak kaki,dada,belakang,tulang rusuk,bahagian sinus dan ubun-ubun(pakai stoking selepas sapu di tapak kaki)…
Pastikan kalau korang nak sapu dibahagian sinus anak dah tidur,takut nanti dia tonyoh-tonyoh terus masuk mata.

Additional information

Weight 0.15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.